Øl, vin og chokolade

ASK Øl - lækre øl i flere varianter der sælges gennem Interflora sortimentet

7 forskellige varianter

ASK 1 – 7,0% Duften er syrlig salt med noter af blomme, brændenælder, en anelse brændt sukker eller mørk karamel, salturt, en anelse peberrod, humle og hav.
Smagen er blomme, karamel, brændenælder, humle, en anelse citrus og slutter med jernurt.

ASK 2 – 7,1% Duften er præget af sveske, kakao, skovbund, rugbrød, og animalske noter. Smagen er kraftig og let bitter af daddel, brændt karamel og skovmærke. 

ASK 3 – 6,1% Duften er præget af malt, valnødder, salt/hav, kaffe, bitter mørk chokolade, kastanjer, lidt læder, engelsk lakrids og sveske. Smagen er af mørk malt, sveske, en anelse humle (bittergrøn som et bøgeblad), en valnød eller bitter chokolade.

ASK 4 – 5,2% Duften starter med en let sødlig og salt tone af let røget rugbrød, skovmærke, mandel, humle og grøn papaja. Smagen domineres af humle, havre, rug og slutter med skovmærke. En let bitter finish giver øllet et frisk pust, og får den til at virke forholdsvis læskende.

ASK 5 – 7,2% Hjulkrone urten er en gammel lægeurt, som man mente styrkede hjertet og lindrede luftvejene. Øllen er mørk brun, sødmefyldt med toner af malt, anis og slåen. En behagelig efterbitterhed afrunder smagen på denne behagelige ale.

ASK 6 – 5,2% Duften af denne ale byder på en anelse brændenælder – som ved en vandkant ved en sø med duften af træer og nælder. Duften virker salt, a la hav eller muslingeskaller. Herudover finder man noter af humle, halm, let røg, malt, hyldeblomst, en anelse lakrids & karamel.

ASK 7 – 5,5% Denne ale er brygget med velsmagende Strandurt, som før i tiden blev betragtet som gavnlige og med helbredende egenskaber. Øllen er helt lys og meget frisk med noter af citron.

ASK Gin - sælges gennem Interflora sortimentet eller i butikken

Gin og tonic (der også kaldes G&T) er en velkendt drink. Det en er klassisk og forfriskende opskrift, der også er nem at lave, da den kun kræver to ingredienser. De ingredienser du skal bruge er gin og tonic.

Du har også mulighed for at sætte dit eget touch på opskriften med et stref af lime, agurk eller hvad ellers du måtte foretrække. 

Gin og Tonic er et godt valg af drink til enhver begivenhed, om det er til middag, i selskab med venner eller til happy hour-events

Vin og Chokolade

Vi har et meget stort udvalg af vine og forskellige chokolader. Er du vinelsker / kender, så kan vi i rødvinsafdelingen byde på 6-8 forskellige lige fra Amarone til mere prisvenlige vine, og i den hvide og roséafdelingen har vi også flere forskellige.

Vi fører hele Interflora’s sortiment af både vine, men også af alle chokoladerne. Du skal nok få stillet din lyst her.

——————————————————————————————————–

FUR Produkter

Beliggenheden på det naturskønne Fur – og en respektfuld og passioneret tilgang til ølbrygning – har gjort produkterne fra Fur Bryghus kendt og anerkendt i hele Danmark.

Vi æææælsker ganske enkelt FUR. Fra “landet” nordpå i Jylland, har vi bla. Deres skønne snapse. Kender du dem ikke? Det kan der gøres noget ved.

FUR Snaps

Fra FUR har vi deres lækre serie i snapse

FUR Julesnaps – FUR Julesnaps er en FUR Gylden i julestemning. Smagen er blødere end den kraftigere FUR Gylden.

Der er rom i recepten, og derudover er der på bedste julemanér, tilsat ægte kanelbark og appelsinskal.

FUR Gylden – er en dansk akvavit krydret med havtorn. Havtornene er plukket på Knuden, Furs store naturområde. Det er også her i området, Fur Bryghus ligger.

De gyldne dråber er en del af vores eksklusive snapse-serie, som FUR Bryghus producerer i samarbejde med mikro-destilleriet Braunstein i Køge.

FUR Halvbitter  – er en dansk bitter krydret med hyben, porse, lyng, røllike, anis og lavendelblomst. Blomsterne er plukket på Knuden, Furs store naturområde. Det er også her i området, Fur Bryghus ligger.

Den krydrede halvbitter er på 38 % – og er en del af vores eksklusive snapse-serie, som FUR Bryghus producerer i samarbejde med mikro-destilleriet Braunstein i Køge

Fur Malt – er en dansk akvavit krydret med hyldeblomst. Blomsterne er plukket på Knuden, Furs store naturområde. Det er også her i området, Fur Bryghus ligger.

Maltsnapsen er en del af vores eksklusive snapse-serie, som vi producerer i samarbejde med mikro-destilleriet Braunstein i Køge.