Om

Dalum Blomster er Dalums ældste blomsterforretning. I over 50 år har forretningen ligget tæt ved Dalum Kirke.

Vi er et kreativt team som elsker at arbejde med afskårne blomster og planter.

Det er vores største ønske at du lærer os at kende, ved bla. både at kigge i vores store billedgalleri med et meget stort udvalg af vore produkter her på hjemmesiden (du finder det nederst på siden her) men også ved at besøge os i butikken hvor du selvfølgelig kan kigge og spørge helt uforpligtende – du må bare ikke gå glip af vores eksklusive og kreative design og styling af produkter.

Det får du for pengene!

Hos os betaler du ikke bare for blomsterne og potterne. Med i prisen får du nemlig garantien for kvalitetsprodukter af 1. Klasse. Dette er nemlig et ultimativt krav for vores butik.

Du vil altid kunne få råd og vejledning til pasning og pleje af alle vores varer.
Vær i øvrigt opmærksom på at mængden i en buket godt kan svinge ganske lidt da det er dagsprisen for råvarerne som influerer på den endelige pris.​

”Find dig ikke i en dårlig blomst”

Vi benytter meget gerne naturmaterialer i vores produktion og vi garanterer en høj kvalitet af vore produkter.
Oplever du ex. en dårlig holdbarhed på et produkt, skal du omgående kontakte os og tage produktet med ned i butikken således at vi kan rette op på fejlen.

Har du derimod en god oplevelse med vores produkter, så “spred budskabet” i din omgangskreds.

Vores hjemmeside

Det er vores vision at skabe et indhold som matcher tidens trends, men også holde fast i traditionelle bindinger, opsatser og stylinger. Det er vores ønske at vise eksempler og produktioner fra vores egen butik og derfor er billedmaterialet langsomt voksende.

Vi håber du kan finde inspiration fra vores billeder og fortællinger og kontakter os så vi i fællesskab får lavet den helt rigtige løsning.

Vi vil blive rigtigt glade hvis du vil nævne evt. fejl du måtte finde.